Karriär

Nio Technology rekryterar och söker dig som har gedigen industriell kompetens med ett öppet sinne för att bygga en nytänkande verksamhet och som sätter medarbetaren i centrum.

EN UNIK MÖJLIGHET I SAMARBETE MED KUNDEN

Vi bygger vår verksamhet utifrån behoven från våra kunder. Vårt renommé på utförda uppdrag är hög och vi anstränger oss hårt för att göra kunden nöjd. Detta underlättar för kommande affärer och att skapa ett starkt varumärke inom branschen. Samarbetet med bolagen inom Vinngroup ger oss ytterligare möjligheter.

VI BYGGER EN MODERN ORGANISATION MED FOKUS PÅ MEDARBETAREN

Med Nio Technology kommer du att vara med och utveckla en verksamhet som bygger på värdeorden:

Trygghet, Tankefrihet, Glädje och Respekt.

Vi skapar möjligheterna för en effektiv produktutveckling genom att rekrytera dig med rätt teknisk kompetens och personlighet. Vi erbjuder en kreativ miljö i ett modernt och nytänkande företag. Medarbetarens möjlighet att påverka och utvecklas under individuella former ser vi som en självklarhet.

VI BYGGER UPP

Vi utför uppdrag på plats hos kund och bygger gradvis upp vår verksamhet. Att bygga en verksamhet som levererar projekt eller delar av projekt till en etablerad utvecklingsorganisation är en utmaning. Vi arbetar nära våra uppdragsgivare för att etablera formerna för samarbetet. Du som medarbetare har en nyckelroll i detta.

VI REKRYTERAR...

Nu söker vi dig som brinner för att finna nya vägar för effektiv produktutveckling och vill fortsätta utvecklas, gärna inom fordonsindustrin, men även i andra intressanta branscher. Med stort engagemang för Nio Technology vill du vara delaktig i att utveckla ett företag av vår storlek. Ditt kontaktnät skapar nya möjligheter och ditt sätt att agera skapar förtroende.

Är detta du?

Hör gärna av dig genom att ringa eller skicka ett CV till  REKRYTERING@NIOTECH.SE.